Ifjúsági coaching

A Te utad

Miben tud segíteni az ifjúsági coaching?

Ha úgy érzed, hogy néha nehéz az irányt megtalálni az életedben, vagy kihívásokba ütközöl, akkor jó helyen jársz.
Az ifjúsági coaching célja az, hogy segítsen neked felfedezni a benned rejlő erőforrásokat és megoldásokat. Mi nem tanácsokat adunk, hanem inkább együtt dolgozunk azon,hogy hogyan formálhatod át a problémáidat lehetőségekké és megoldásokká.
A coaching során fókuszált kérdezéstechnikákat alkalmazunk, hogy segítsünk neked a jövődre összpontosítani, azáltal, hogy rávilágítunk a pozitív jövőképedre és segítünk kialakítani egy tartós változási szemléletet.
Olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyekkel könnyebben megbirkózhatsz az élet kihívásaival.

Sikerek a jövőben

pályaválasztás – kilépés a nagybetűs életbe – tanulási nehézségek leküzdése – pozitív kapcsolatok kialakítása

Érzelmek helyes kezelése

egészséges önbizalom – vizsgadrukk – harag- és kudarckezelés – kommunikáció – rugalmasság

Konfliktusok kezelése

tanár-diák nézeteltérések – Szülő-gyermek kapcsolat javítása – viselkedés változtatás támogatása – serdülő kori kihívások

Gyakori kérdések

Milyen képességek fejlődnek az ifjúsági coaching során?

Az ifjúsági coaching során a gyermekek nyiltan beszélhetnek titkaikról, nehézségeikről, érzéseikről és mindenről, ami felszínre kerülhet a folyamat során. Különböző kreatív, játékos feladatokat kapnak. Úgy mint a naplóírás, fényképes történetek, erőforrás gyakorlatok kártyákkal. A gyakorlatok kifejezetten a korosztályuknak megfelelően alkalmazottak.

Egy problémaköré épülő folyamat körülbelül 3-4 alkalom szükséges. Ezt követően a szülő, törvényes képviselő kérése további alkalmakkal lehet kiegészíteni.

Minden alkalom időtartama a gyermekeknek megfelelő 50 perc. Az első alkalom egy nulladik alkalom, melyen a szülő is részt vesz. Egy alkalom díja 12.000 Ft, mely az áfát tartalmazza

Természetesen van rá lehetőség. Időpont módosítása: 48 órával, vagyis 2 nappal a lefoglal időpont előtt lehetséges. Ezen belül már nem.  Lemondási feltételek: A lefoglalt időponttól számolva 5 nappal korábban a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül az ügyfél bankszámlaszámára. 48 órán túli és 5 napon belüli lemondás esetén 50%-os visszatérítés lehetséges.  48 órán belüli lemondás esetén sajnos már nincs lehetőség rá.

Online zoom applikáció keresztül zajlik. A csatlakozási linket 48 órán belül a megadott email címre küldjük. bankszámlaszámára. 48 órán túli és 5 napon belüli lemondás esetén 50%-os visszatérítés lehetséges.  48 órán belüli lemondás esetén sajnos már nincs lehetőség rá.

Bejelentkezés telefonon minden hétköznap 9-15 óra között a +36202969155 számon.​

A foglalkozások vezetője

3 gyerekes anyukaként és 15 pedagógusi munkám során egyik kiemelkedő fontosságú feladatom, hogy a gyermekeket hozzásegítsem egy pozitív és sikeres felnőtt élethez.