Bemutatkozom

Köszöntelek a ZANDAKA közösségében! 

Csekőné Szabó Anikó vagyok. De mindenkinek csak Ancsa🙂 Kérlek engedd meg a tegeződést. 

Hogy miért közösség? 2018 óta dolgozom oktatóként, edu coachként. Azóta egy összetartó közösség alakult ki az egész országban, akik szebbé és jobbá szeretnék tenni a jövőt. Nagy bátorság? Merész álom? NEM! Együtt sokkal könnyebb, már több mint 200 kollégánk dolgozik azon országosan, hogy élmény legyen a tanulás a gyermekeknek, képzésekkel és egyéb anyagokkal segítve a pedagógus kollégákat és a szülőket egyaránt.

Jelenleg már nem akadály távolság, hiszen számtalan online platform épült ki az utóbbi időben. Így a képzéseink többsége is elérhető a weben keresztül. 

Három gyermekes anyukaként és pedagógusként olyan területeken kezdtem el tevékenykedni, melyek bármely korosztály számára segítik a fejlődést. Nem csak a tanulás képességekre koncentrálunk, hanem minden olyanra, melyek a felnőtt sikeres élethez elengedhetetlenek. 

Hol szereztem ismereteimet?

2006 – Pedagógiai Diploma

2006 óta általános iskolai tanító

2016-ban Képességfejlesztési Tanácsadó – Képességfejlesztő Intézet.

2017 – Tanulási Coach és Mozgásterápiás fejlesztő

2017– Stresszkezelési tanácsadó

2018 – Tanulási Coach oktató és instruktor

2018 – Élménytréner

2021 – Life coach

2024 – Játék és Művészet terápia alapjai – International Virual Academy prof. Krishna N. Sharma

Rugalmasság, önbizalom érzelmi intelligencia önálló döntéshozás, belső és külső motiváció, önmagunk és mások megismerése és még a végtelenségig sorolhatnám a listát.

A módszerek gyakorlati alkalmazása során összetartóbb közösségek jöttek létre, családokban sikerült a feltöltő és kiegyensúlyozottabb előrelépes elérése. Minden partnerük egyedi területeket ölel fel.

Listájukat itt találod:

Ha bármilyen kérdésed van, vagy idpőntot kérnél, keress bátran!

Telefonszám

+36 20 296 9155

E-mail

elmenytanulas@gmail.com