Adventi kihívás kártyák

Miről szól az Adventi kihívás?

Ha elérkezik az ünnepi készülődés mindenki a csoki gyűjteményre gondol. Természetesen én magam is beszerzem a gyerekeknek otthonra, mert valószínűleg egy évig hallgathatnám, ha nincs ott a szokásos adventi naptárunk a kedvenc csokijukkal! 

De nem biztos, hogy mindig csak az édesség a jó döntés! Mi otthon egyszer már megcsináltuk a kihívást. Természetesen a kamasz fiam nem annyira értékelte, de a lányomat magával ragadta és sikerrel teljesítette is azt. 

De a lényeg, hogy miről szól ez a kihívás? Mint minden út valamilyen célhoz vezet. Ez a mostani is egyhez. Ez pedig nem más, mint Karácsony napja

Nem a szokásos ajándékkártyákról van szó. Hanem egy 24 napon át tartó kihívásról. A cél természetesen az, hogy örömet okozzunk valakinek a környezetünkben. Ehhez az alábbi kártyák, amelyeket le is tudsz majd tölteni tökéletesek lesznek. Ez mindenki számára élményt ad és boldogságot a meghitt ünnepi készülődésben.

Tényleg nem csak a tárgyak okozhatnak örömet. Itt a tettek lesznek a lényeg. A tárgyak csak elvesznek és elfelejtjük őket. Azonban a cselekedet egy életre fog szólni. Még akkor is beépül az életünkbe, ha nem emlékszünk már rá tisztán, hogy kitől is kaptuk a kedvességet. 

Tudat alatt ott lesz, hogy valaki egyszer írt nekem egy levelet, vagy kaptam tőle egy kedves rajzot. Ott lesz a kedvesség, a szeretet, amit a következő generációknak adhatunk át. Egy apró dolog, amit most tehetünk a gyerekekért és egyben a jövőnkért is!

Hasonló cikkek